Idee?

Idee?

Weber Laserservice is gecertificeerd servicepartner van het toonaangevende merk Bystronic en specialist op het gebied van BLM Adige. Via ons bedrijf vinden (jonge) occasions van deze gerenommeerde merken hun weg naar een nieuwe eigenaar. Die aanschaf wordt altijd voorafgegaan door een zorgvuldig advies, gebaseerd op een solide doorberekening van de beoogde productieomvang. Wat moet er gebeuren op het gebied van buis- of plaatbewerking? Hoe groot is de eigen productie? Gaat de snijmachine deel uitmaken van een uitgebreider machinepark? De eventuele aanschaf van een lasersnijmachine wordt vooraf gegaan door het stellen van de juiste vragen en een advies op maat.
Werkelijkheid!

Werkelijkheid!

Of uw bedrijf zich nu voor het eerst oriënteert op de aanschaf van een lasersnijmachine of juist op zoek is naar een uitbreiding van uw bestaande machinepark, Weber Laserservice begeleidt u in het traject om te komen tot een gefundeerde beslissing. De scheidslijn tussen de keuze voor een (jonge) occasion – bijvoorbeeld wanneer het snijwerk deels uitbesteed wordt- of een nieuwe machine – als bedrijven hun behoefte zien toenemen – kan soms dun zijn.
Zorgeloze start!

Zorgeloze start!

Vanzelfsprekend vormt de aanschaf van een lasersnijmachine een hoogtepunt. Toch kijken wij als Weber Laserservice verder dan dat. Wij focussen op een duurzame relatie, een partnerschap met onze klanten. Na aankoop reviseren we de machine grondig en we verpakken deze waarna transporteurs zorgen voor het vervoer. Op de plek van bestemming, waar dan ook ter wereld, installeren onze ervaren service monteurs de lasersnijmachine en nemen de installatie in bedrijf. Vervolgens vullen onze gekwalificeerde softwareprogrammeurs het dienstenpakket in, zodat ideeën van onze klanten ook daadwerkelijk gerealiseerd kunnen worden.

Afdrukken E-mail