Weber Laserservice Uw Adige specialist!

Weber Laserservice

Met service als basis is Weber Laserservice in 2005 van start gegaan met ervaren technici om de eerste vraag naar gebruikte vlakbed (Bystronic) lasersnijmachines te bedienen. Ook is Weber Laserservice gecertificeerd partner van de firma Bystronic en verricht technische ondersteuning aan de diverse vestigingen wereldwijd.

Deze serviceactiviteiten zijn in 2006 verder uitgebreid door als exclusief servicepartner van BLM Adige de opkomende markt van tubelaser in de Benelux te bedienen. Dit bleek een zeer succesvolle formule en BLM Adige heeft zich in de Benelux ontwikkeld tot marktleider waar het gaat om tube lasersnijden. Daarnaast heeft de occassionmarkt binnen Weber Laserservice afgelopen 14 jaar een enorme groei doorgemaakt en er is nu vraag deze verder uit te breiden.

Vanwege deze ontwikkelingen en de verwachte explosieve groei in een marktsegment waar zich nieuwe OEM-ers aandienen gaat BLM Adige begin 2019 starten met eigen dochteronderneming (BLM Group Benelux te Veghel) om direct als OEM klanten op gebied van service en verkoop te kunnen bedienen.

We kijken terug op een prettige samenwerking met BLM en zijn trots onze bijdrage te hebben geleverd en wensen BLM veel succes met deze nieuwe mijlpaal.

Servicedienstverlening blijft zoals u van Weber Laserservice gewend bent en u kunt ons 24 uur per dag bellen op het bekende helpdesknummer 026-3179950. Kennis en capaciteit zijn onveranderd maar onderdelenvoorziening zal nu direct vanuit Weber Laserservice plaats vinden. Ook is de mogelijkheid onderdelen direct bij BLM Group te bestellen.

Service is en blijft in deze wereld van veranderingen het fundament voor Weber Laserservice. Voor nu en voor de toekomst. Mocht u vragen/opmerkingen hebben staan we u met raad en daad te woord of we maken een afspraak voor een persoonlijk onderhoud.

Afdrukken E-mail